BURRITO AZTECA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 352 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burrito Azteca. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 21:55 Super lekker gegeten, goede kwaliteit en genoeg eten! Bezorgtijd binnen een half uur
30 mei 2024 om 20:34 Heerlijk gegeten,en netjes gebeld dat er iets op was. Top!
24 mei 2024 om 9:34 Helaas werd het super laat pas bezorgd bijna 2 uur later pas.. daar baalden we erg van, ook geen kleinigheidje erbij als sorry, was netjes geweest. Het eten was verder wel lekker en de bezorger aardig.
10 mei 2024 om 22:43 Het eten was geweldig goed alleen niet warm. Opgewarmd met de airfryer. Dat is jammer. Kwalitatief goed.
3 mei 2024 om 21:16 Zoals altijd, heerlijk gegeten! Mijn go-to qua bezorging!
21 apr 2024 om 20:45 Snelle bezorging en heerlijk eten!
21 apr 2024 om 20:12 Heerlijk eten, goede hoeveelheid. bezorgen duurt wat langer maar was het wachten wel waard
21 apr 2024 om 8:16 Echt heerlijk eten. Maar de veggie zat in een doos met 'rund' erop en in de doos 'veggie' zat kip.
13 apr 2024 om 18:20 Het was zeker lekker, maar het was lauw. En ik vond het een beetje weing
1 apr 2024 om 22:18 Bestelling kwam op afgesproken tijd. Was wederom heerlijk! Burrito Azteca stelt ons nooit teleur! :)
25 mrt 2024 om 12:58 Heerlijk gegeten!
23 mrt 2024 om 8:10 Eten was lekker, patat was erg zout. En wij moesten 2,50 extra betalen voor bezorgen vanwege de drukte, maar denk dat dat een smoes was want wij verbleven op euro parcs. Deden we dit niet werd de bestelling geannuleerd of we konden het zelf ophalen.