BURRITO AZTECA

BURRITO AZTECA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 192 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burrito Azteca. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 8:21 Echt super lekker … goed van smaak. Alles ook schoon op gegeten haha. Ik ga vaker bestellen.
22 jun 2022 om 19:44 Heerlijk gegeten het was in overvloed zeker een aanrader.
11 jun 2022 om 19:00 Quesadilla en empanadas erg lekker. Vond de nachos + cheddar saai en flauw, overpriced.
26 mei 2022 om 20:19 We hadden een uur gewacht op de bestelling, toen werden we gebeld of we het wilden ophalen want er waren geen bezorgers. Opgehaald en wel bezorgkosten teruggekregen. Eten was lekker, we misten alleen de guacamole en creme fraiche bij alle gerechten
25 mei 2022 om 8:11 Lekker quesadilla's, aardig personeel.
14 mei 2022 om 21:54 Heerlijk gegeten, met lekker veel verse groenten en de smaak is zeer goed. De bestelling was er eerder dan aangegeven. Je krijgt goede portie voor zeer schappelijke prijs.
16 apr 2022 om 19:33 Zoals altijd weer erg tevreden en lekker gegeten! Lekkere taco’s Mexicaanse kip en een tres leches dessert! Perfect qua temperatuur en smaakte erg vers. Ook prettig dat de mais/bonen en salade apart geserveerd worden. Ik ben weer een tevreden klant!
8 apr 2022 om 21:24 Op tijd besteld. Heerlijk eten!
19 mrt 2022 om 21:18 1,5 uur gewacht en vervolgens koud, klef en smaakloos eten. Hallo zout molen. Niet te doen. Echt niet te doen. Hoop dat ik niet ziek word van die paar happen die ik heb gegeten. Bah
17 mrt 2022 om 19:18 Patat: heerlijk, lekker zout. Quessedilla kip: erg lekker met guacamole anders wat flauw van smaak. Goed gevuld. Empanadas: heerlijk! Chickenwings: prima, niet heel bijzonder. Churros: droog en taai, zo jammer!!
16 mrt 2022 om 22:50 Wat een slechte zaak is dit zeg ! Al keer eerder eten besteld toen was het ook niet te eten , geen smaak aan ! Nu hadden we nacho s besteld en kregen we Pringles chips met kaas saus te goor voor woorden ! Ik haal hier nooit meer wat !
7 mrt 2022 om 9:45 Super!!