BURRITO AZTECA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burrito Azteca. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 18:20 Het was zeker lekker, maar het was lauw. En ik vond het een beetje weing
1 apr 2024 om 22:18 Bestelling kwam op afgesproken tijd. Was wederom heerlijk! Burrito Azteca stelt ons nooit teleur! :)
25 mrt 2024 om 12:58 Heerlijk gegeten!
23 mrt 2024 om 8:10 Eten was lekker, patat was erg zout. En wij moesten 2,50 extra betalen voor bezorgen vanwege de drukte, maar denk dat dat een smoes was want wij verbleven op euro parcs. Deden we dit niet werd de bestelling geannuleerd of we konden het zelf ophalen.
18 mrt 2024 om 8:02 Het eten was erg zout. Vooral de tomatensoep. Verder aardige bezorger. Het eten kwam eerder dan verwacht dat was erg positief
9 mrt 2024 om 21:22 Goed eten aardige bezorger
9 mrt 2024 om 20:57 Fajitas besteld en dit kwam zonder de tortillas, guacamole, crème fraiche etc. Bij het nabellen werd mij gezegd dat ze in de zak moesten zitten en ik ze zelf anders weggegooid had. Pas na boos worden kon het alsnog worden nageleverd. Belachelijk.
29 feb 2024 om 22:29 Vandaag besteld, gister in huis. Goede hap.
20 feb 2024 om 20:14 Voor het eerst bij dit restaurant wat besteld, zeker voor herhaling vatbaar. De portie was voldoende, had niet meer gehoeven.
15 feb 2024 om 19:32 Eten was lekker, goed op smaak. Goed verpakt. Hoeveelheid was ook prima. Aardige bezorger!
15 feb 2024 om 11:27 De churros smaakte naar schoonmaakmiddel.